Get Life Insurance Quotes in Minutes

Den skiavtalen er helt genial!

Safe Advertisement

Safe Advertisement

Familien Stokke nyter godt av et abonnement som gir dem full frihet og adgang til tre ulike alpinanlegg og mange andre spennende aktiviteter. – Vi elsker å kjøre alpint så ofte vi kan. Dette er et fantastisk tilbud!

Annonsørinnhold produsert av Schibsted Partnerstudio

Skimore Oslo Alpinanlegg: Med skipasset som hele familien på fem er utstyrt med, er det kort vei fra bilen på parkeringsplassen på Tryvann til Tårnbakken. Å slippe å stå i billettkøen er ekstra viktig når barna er med på turen, mener foreldrene.

– Med småbarn er det jo helt umulig å planlegge hvor lenge skidagen skal vare, smiler trebarnsmoren Kristin Elise Stokke.

Slipper billettkøen

Storebror Aksel (8) kjører gjerne mange turer i bakkene, mens dagsformen kan avgjøre hvor lenge alpintøkten skal vare for lillesøster Martine (6).

– Barna skal oppleve skiglede, og da er det viktig å ta hensyn til dagsformen deres. Det at vi slipper å kjøpe dagspass til hele familien gjør at vi kan kose oss i skianlegget, uavhengig av hvor lenge vi er her. Dette er helt genialt! sier Erlend Damon Stokke.

MÅLET: Daglig leder Pål Einar Berntsen i Skimore AS vil få flere ut i friluft.

Skimore har en visjon om å få flere ut oftere, forteller daglig leder Pål Einar Berntsen i Skimore AS.

– Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å oppleve våre fantastiske anlegg, både sommer og vinter, til en fornuftig pris.

Et månedsbeløp som dekker alt

Familien betaler en fast månedlig sum som gir dem adgang til Skimores skianlegg i Oslo, Drammen og Kongsberg. Den aktive familien besøker gjerne klatreparken på Tryvann i sommerhalvåret.

– Det er flott å ha et tilbud i nærheten som passer for alle aldersgrupper. Camilla, minstejenta vår på 2,5 år, skal også snart få prøve seg i skibakken. Her er det virkelig noe bra for alle. Det er stas at hele familien kan ha det moro sammen ute i friluft, sier Erlend fornøyd.

I den praktiske Skimore-appen sjekker de vær- og føreforholdene, og får nyttig informasjon om alle skianleggene. Her kan de også administrere medlemskapet sitt og booke tid i klatreparken.

Nå kan du leie skiutstyr

Denne sesongen lanserer Skimore medlemskapet Skimore +. Den nye avtalen lar deg velge og vrake i skiutstyr som du kan prøve ut og ta med deg hjem.

– Dette er et tilbud som er veldig bra med tanke på barnefamilier. Barn vokser fort og alpinutstyr kan være veldig dyrt. Å kunne leie rimelig og bra utstyr som er tilpasset for både alder og nivå senker terskelen for å komme seg ut på ski, sier Kristin.

Gleder seg allerede til neste skitur

Vel hjemme på Lysejordet i Oslo legges ski og utstyr pent på plass på preppestativet. Det er pappa Erlend som sørger for at utstyret er i orden. Men som ordtaket sier – «den må tidlig krøkes som god krok skal bli». Erlend viser sønnen Aksel hvordan sålen på skiene skal renses, glides, børstes og poleres.

For tiden drømmer Aksel om å bli en god alpinist når han blir voksen, akkurat som sin berømte navnebror, Aksel Lund Svindal.

– Jeg elsker å kjøre alpint, jeg kan kjøre hele dagen og blir aldri lei!

Source link

Comments are closed.